Formular de Membru - 2019

Biserica Ortodoxă Română “Sfantul Calinic de la Cernica” are nevoie de persoane care să fie membri în Consiliul Parohial şi alte comitete, să predea la şcoala duminicală, să pregătească mâncare pentru evenimentele organizate în scopul strângerii de fonduri, acestea fiind doar câteva din necesităţile unei parohii noi înfiinţate. 
În Statele Unite ale Americii, bisericile au statutul de organizaţii non-profit şi sunt finanţate doar de membrii parohiei, nebeneficiind de fonduri din partea statului sau Mitropoliei. De aceea membrii înşişi au datoria să suporte cheltuielile de operare ale parohiei, iar veniturile suplimentare merg la fondul de construcţie şi întreţinere ale viitoarei biserici.

Unii membri pot contribui mai mult, alţii mai puţin. "Să dea fiecare aşa cum socoteşte el cu inima, nu cu părere de rău sau de silă" (cf. II Cor. IX, 7). Pentru buna funcţionare a oricărei parohii trebuie să existe un buget pe baza căruia să se desfăşoare diferite activităţi (duhovniceşti, filantropice, culturale). Din acest motiv am alcătuit un formular intitulat "Formular de membru" prin care se exemplifică dorinţa fiecăruia de a contribui financiar în fiecare an. Formularul de membru este disponibil in Biserică şi online pe site-ul Bisericii noastre. Încurajăm completarea acestui formular pentru a putea evalua cât mai corect situaţia financiară a Bisericii noastre.
De multe ori necesităţile financiare ale Bisericii depăşesc fondurile estimate să se acumuleze pe baza acestor formulare de membru. De aceea se organizează diferite activitati (mese festive sau festivaluri), cu scopul de a suplimenta aceste fonduri.

 

Vă rugăm scrieti cecurile pentru “St. Callinicus Romanian Orthodox Church” cu mentiunea  Membrie 2019. Dacă trimiteţi cecul prin poştă, folosiţi adresa: PO BOX 102 Spotsylvania, VA, 22553. 

Va multumim.

© Created by St.Callinicus Church

  • Misiunea Sfantul Calinic